Followers

Segmen: Saya blogger Dari~~~



Taraa..

For my new blog, ini first time aku join segmen lagi. Aku adalah blogger Sabahan. masih baru.

 Shortly, kalau nak tahu more about Sabah. We are welcoming all visitors not only for domestic but for foreigner juga. hehe.


#Maaf, sebab cakap Manglish.


19 comments:

  1. done follow...follow la kite balik ye.. :)


    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  2. laa akak sabahan rupanya . hee :D

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini. Maaf juga lambat buat lawatan sebab sibuk dengan final exam..

    http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen y sama ^^
    dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
    Jemput singgah sini gak yer ;)

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, saya dari segmen yang sama.. terjah dan follow awak sekali..

    jom datang ke blog saya, blogger Johor punya cerita :)

    http://www.irwanalessatyme.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  6. Salam.... Cik Putih blogger TERENGGANU. Datang blogwalking and follow disini. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blogwalking. Ahikss... and also Good Luck.Wauu...CP teringin nak p sana. Jaln2 kat sana. Best jugak yer.

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    Psss...psstt... Jenguk sini gak :

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  7. Saya dari N9 ,Jemput ke blog saya , Bole ke bah ? Hihi

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  8. Salam, singgah sini dari http://studioous.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html . Thanks follow :)

    ReplyDelete
  9. done follow u dear :) from sbah ya:

    http://anereodacandid.blogspot.com :)

    thnxx cuz singgah belog niza

    ReplyDelete
  10. dari segmen sama. done follow back :)

    ReplyDelete
  11. datang dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  12. salam blogger dari Kelantan...

    http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  13. salam.. deno dari segmen yg sama! btw, deno dari terengganu! deno folow sini :)

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Saya Sabahan juga..ba jom terjah ke blog saya..follow sini..

    ReplyDelete
  15. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  16. Hello :) Jenguk sini dari segment yang sama. Segment dah lama berlalu, tapi seronok jugak blogwalking through segment yang lama. Hehee. Nak tau sy blogger dari mana? Singgah ler ;) Tu pun kalau sudi. Wawawa.. Slm perkenalan :)

    http://vaneelea.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete