Followers

Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu

hola.

Segmen lagi.. I have nothing to do soooo,

klik banner untuk join. hahai.

jom main satu game nak? I follow U, you follow I!
kan tahun baru ni, nak tingkatkan traffic and readerlah katakan.
ok sejujurnya my blog ni nothing yang special. Sebab mostly entry aku ni yang merepek. cerita cinta2 jek. siapa nak muntah, boleh. tapi bukan kat belog aku. hehe

so itu saja la.
I love nobody nobody but hang. haha lagu matluthfi. sempoi gitu.

15 comments:

  1. thanks sudi join segmen :) pakar cinta ke? :)

    ReplyDelete
  2. @nadia farhana pakar cinta? haha tak da la macam tu.

    ReplyDelete
  3. NAZ dari segmen yg sama..
    done follow sini..slm kenal..
    jemput ke blog NAZ ye ^_^

    http://naz-only-you.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete

  4. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  5. salam dear, dr segmen yg sama.da follow awk:)

    http://ernashafiqah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  6. a'kum..dtg dari segmen yang sama...done follow blog awak...nntjgn lupe follow me back yer...;)

    http://nurhidayahatta.blogspot.com/2013/02/segmenjom-tambah-kenalan-follower.html

    ReplyDelete
  7. hai.. singgah sini.. follow awak.. if sudi .. jom la follow saya balik..

    fasyrah89.blogspot.com

    nice to meet u dear..!

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan...dari segmen yang sama & follow cni..jom follow yam blik..:)

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen yg sama. done follow :) jom follow mimi

    http://www.miminasir.my/2013/02/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    ReplyDelete
  10. balas kunjungn awk..done follow u back :)

    http://arrienlove.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. salam... deno dtg dari segmen yg sama! jemput ke blog deno :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan :)

    http://www.miminasir.my/2013/02/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    ReplyDelete
  13. Salam dear..dari segmen sama..dah follow kamu juga (^__^)

    Jemput follow kita pula..

    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2013/02/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    ReplyDelete
  14. follow sini. jom follow balik XD

    http://kucingbiruprecious.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  15. Saya datang dari segmen yang sama,dah follow sini,jum follow sini juga..
    http://nurulainzahir94.blogspot.com/2013/02/assalamualaikumhari-ini-aku-join.html

    ReplyDelete