Followers

Segmen : Lagu Favourite saya by Leeyana Amzar


hola..

click banner to join

   There soooo many segment I found earlier this year. kan? kan? kan? but mostly it's about "Tambahkan Follower" right?

Then I found this segment, it's quite unique for me. blogger barukan. biasalah.
 So i decide to join. 


Here it is my favourite song



agak-agak ada tak yang tahu lagu ni lagu apa?

ok lagu ni bertajuk "Mashy Haddy" blog kAK vieo atau "berjalan di sebelah ku" yang dinyanyikan oleh Nancy Ajram penyanyi Arab dari Lubnan. 
saya nak translate lagu ni in malay pun tak tahu macam mana. hehe. Nak tahu liriknya 
TEKAN SINI LAJU-LAJU. Mostly, kawan-kawan aku fenin dengar lagu-lagu aku ni. banyak lagi lagu Nancy aku ada.

bukan tu saja aku ni memang minat dengan lagu-lagu dari rantau arab ni sejak 2011. Time tu aku belum kenal dengan cinta hati aku ni..hehe.

semuaaaaaa syarat aku dah buat taw.. tak caye?
Blog Leeyana follower ke 391, blog Neesa follower ke 91

Saya nak ajak Sabella kalau-kalau dia nak join sekali la.. nan adik Zila aka Kupukupupink. 
Jom! :)


12 comments:

  1. wah akak minat lagu arab ! wauoo :O

    thanks tag bella kak ! :D

    ReplyDelete
  2. Balas kunjungan awak...

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/01/segmen-lagu-favourite-saya-by-leeyana.html

    ReplyDelete
  3. best lagu tu:)btw, deno dari segmen yg sama! :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-lagu-favourite-saya-by-leeyana.html

    ReplyDelete
  4. good luck..
    join juga
    i follow

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/02/segmen-lagu-favourite-saya-by-leeyana.html

    ReplyDelete
  5. WOW NANCY AJRAM..SY PUN SKE GAK TERUTAMA FI HAGAT :) CANTIK KAN DIA NI :)

    ReplyDelete
  6. datang sini singgah dari segmen yang sama....and followed here

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/02/segmen-lagu-favorite-saya-by-leeyana.html

    ReplyDelete