Followers

Segmen : Cari Bloglist Sebulan By NabilaMedan

hola.

hehe.. kerajinan pula join segmen ni.. entahlah mengapa.. saya follower 5835 ya nabila. hihi

siapa nak join? cepat-cepat... angkat leher tu..... eh eh eh eh... maksud aku KLIK BANNER COMEL TU...
Tak rugi tau join.. haaaa. sambil-sambil tu kalau dapt jadi bloglist Nabila ni, senang sikit orang nak jumpa link blog kita... tahu tak nabila ni ada sediakan tutorial..boleh buat tempahan... cer gi tengok sendiri..

cemana? tak rugi kan? kan? Jom laa.. alaaa tak rugi pun..

cer tengok siapa yang bertuah untuk di tag:

all readers..

AND JANGAN LUPA SINGGAH LINK YANG I TAG TU YERR..blog depa cute and ohsemm juga. hehe..




6 comments:

  1. thanks tag me .. goodluck .. hehehe .. =D

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-cari-bloglist-sebulan-by.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen sama.. :D

    da join GA nie??

    http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-mizrizhani.html

    ReplyDelete