Followers

Nik Aziz berpura-pura zuhud

Hi salam. como estas?

Hari ini entri politik mengejut dan secara tiba-tiba muncul di dalam blog cinta-cinta aku ni.
You know what?!!!


pertama sekali aku nak gelak kuat-kuat kat admin page yang post benda la ni. hehe.

Sampai hati ada yang kata Tok Guru Nik Aziz berpura-pura zuhud. astaghfirullah. Nak tahu cerita klik sini.
aku bukan apa, aku cuma tersentak ada juga orang yang sedap-sedap buat fitnah sampai begini rupa. hmmm.. yang kat belakang tu sebenarnya Pusat Tahfiz.



Tak caye? cer tengok dia komen mende. Kawan kolej aku time kat Kelantan dan member aku ni orang Kelantan.



Dah-dah la tu buat fitnah kat Tok Guru. Ni kes tak da modal nak buat fitnah dah ni. Macamlah orang-orang kat Kelantan tu buta. Publisiti murahan ni. Bawalah bertaubat. Astagfirullahalazim.

Sayangilah ulama, bukan cerca dan fitnah.


8 comments:

  1. saya terkejut sgt baca tajuk entry awk ni. but then thanks sbb naseb baik bkn awk yg ckp cmtu. saya baru je xjadik nk follow ahaha

    btw, agreed dgn awk. dyorg cm dh xde modal nk fitnah benda yg sahih so guna benda2 pelik untuk fitnah. yang paling mcm org bkn islam, fitnah video seks. hisshhh taubat2lah takut tengok ><

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku tak tau apasal depa suka sangat nak menabur fitnah ni

      Delete
  2. lagi satu maaf, saya ade trperasan blog saya dlm bloglist awk, mmg nmpk cm x bergerak dri entry 'mengelakkan mimpi buruk tu, actually rss feed saya ade masalah. nk baca yg lain boleh tengok kt saya punya 'story mory' maaf >< x tahu cmne nk baiki :'( huhu thanks ok ^^

    ReplyDelete
  3. tulah, kesian dia . hormatilah dia sebagai seorang ulama'

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu yang sebaiknya. tapi yg sllu aku dengaq orang asyik nak cerc TGNA ja.

      Delete
  4. macam ni pun boleh jadi modal politik. zaman sekarang manusia tak takut langsung buat fitnah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. benda tak perlu pun depa jadikan fitnah.

      Delete