Followers

Review Herballife aloevera

Salam hola como estas fellas???

Hari ini timbul idea nak review produk secara tiba-tiba setelah perasan yang Herbalife Alovera dah habis. huhu..

curi kat google


 Tak banyak nak share la tapi adalah sedikit untuk pengetahuan orang-orang yang nak tahu -- caner tu??

Terus kepada kelebihan herbal aloe ni:


 Membantu untuk melawaskan makanan- eja rasa macam senang digest lepas amalkan benda ni. Pembuangan racun and toksin dalam badan lebih cepat gitu.

Mengurangkan sengugut- selalunya girly ni kan, kalau dah mai bulan mulalah sakit yang teramat-amat tu.- eja sendiri rasa terlalu banyak perubahan, tak perlu sampai nak sengugut hingga pitam segala. Lega rasanya.Alhamdulillah.

Membantu menganjalkan kulit- tak caya? test sendiri.  Memandangkan wajah eja agak mengerutu- ececece bunyi macam teruk. Maksud eja, kulit agak berminyak dah tu jerawat mudah tumbuh, selain oxy, Herbal ni juga berguna untuk mengecutkan jerawat. Sapu kat muka macam toner tuuuu.. Mengelakkan jerawat baru muncul.

Membantu untuk melebatkan rambut semula- eja perasan rambut eja macam dah lebat berbanding sebelum. Kakak-kakak eja pun perasan. hehe gembiranya. Alhamdulillah.

Sifat herbal ni lebih kepada kecantikan dan kesihatan yang bermula dari dalam tubuh badan.

Korang nak try? hehe. ilmu/ benda yang baik mesti di kongsi. iya tak?

Ok la tu je.


Hafizah the Cutie




3 comments:

  1. Bpe ringgit.mcm blh cube je ni

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum....mcm nak cuba jer ni...;)

    ReplyDelete
  3. waalaikumsalam. hari tu eja dapat dengan harga rm153 ringgit. cubalah memang berbaloi.

    ReplyDelete