Followers

"Segmen : Blogger Pinkish and Purplish"

Hi salam. Como estas?

Today in mood to join segmen and giveaway.

click here to join

It's for pinky and purple lover

Okay let's begin with my pink stuff

Since Im little cutie girl,  i hate pink a lot. My god its girlie stuff. 
but LOOK AT ME NOW.......IM PINKY GIRL yucksss overact words. sorry. hehe

2010 suddenly, I dont know where the aura came then I fall in love to pink.
Start daripada itu, apa-apa sahaja barang yang saya beli usahakan untuk mendapatkan warna PINK.

->Baju kurung, baju tidur, blouse, jubah =pink. Baju raya? tak payah nak cerita. cet macam berlagak je.
-> tak cukup dengan baju kasut saya ada 3 pasang kasut sahaja dan semuanya pink
->beg daripada 7 jenis yang saya ada hanya dua yang bukan berwarna pink
-> tudung? hehe, pink mostly. cuma lain-lain fesyen jerrr
-> laptop acessories. pencil box, mobile casing, eyeglass, fan in my room, comforter, kotak untuk letak barang-barang hadicraft saya,

BERUS GIGI?  hehe. 
yes its pink tu. Tapi Eja agak segan nak tonjolkan kePINKYan diri ini. Thenks for this segmen.

This one 2011 picture actually tapi beg ni dah tak da, Eja sayang sangat dengan beg ni, Eja guna beg ni untuk letak barang-barang yang tak muat dalam beg. hehehe. Eja bawa beg ni kalau nak gi shopping barangan dapurrr. hehe


ahaksss - gedik sikit..

Teringat kenangan lalu masa kat kolej. Beg berjasa


Sincerely,
Hafizah The Cutie
Pinky Lover



7 comments:

  1. thanx for j0ining eja :) knape dah x ada beg tu..hialng ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yea. beg tu dah hilang sebab time kat kolej setiap sem kena pindah rumah. lepas tu pindah lagi. dah perasan beg tu hilang time pergi naik gunung. balik je cari beg tu. dah tak jumpa.

      Delete
  2. dari segmen yg sama, done singgah/FOLLOW sini.. jom singgah n FOLLOW teman lak.. hee.. http://honeyoyeke.blogspot.com/2013/04/segmen-blogger-pinkish-and-purplish.html

    ReplyDelete
  3. cantek la beg ue..
    gud luck yea!!

    ReplyDelete
  4. done follow..blog y cntik n kemas skli..dr segmen y sama..jom ke blog sy http://pinkylady687.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-pinkish-and-purplish.html

    ReplyDelete
  5. BW dari segmen yg sama..
    Good Luck..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/04/segmen-blogger-pinkish-and-purplish.html

    ReplyDelete